People together

Waarom lid worden?

Het Business Netwerk Café is een groeiende zakelijke netwerkorganisatie met als thuisbasis Gent.
De voorbije jaren waren er onderafdelingen in Limburg, Antwerpen, West-Vlaanderen en Brussel. 
In Antwerpen start een dynamisch team op met een nieuwe afdeling: A_maze, Antwerp Business Network. Zij hebben een eigen team, werking en evenementen waar uiteraard iedereen op welkom is. We blijven u hier ook op de hoogte houden van hun werking. 

Naast de Business Netwerk Café's bieden wij ook partner events aan. De Business Netwerk Café's bieden je een platform om je zakelijk en persoonlijk netwerk kwaliteitsvol uit te breiden. Tijdens de partner events komt ook vaak een spreker die je informeert over actuele en interessante onderwerpen. Of we leren elkaar beter kennen in een restaurant waar we het nuttige aan het aangename koppelen.

De voorbije jaren telden wij 8000 Business Netwerk Café leden. Momenteel zijn we bezig met een grondige transformatie van onze werking. Iedereen zal in de loop van dit jaar nog gecontacteerd worden met enkele vragen waarvan de antwoorden voor ons zeer belangrijk zijn om onze verdere werking uit te stippelen.

De netwerklounge werd eind september stopgezet maar we werken aan een nieuw platform om onze werking te ondersteunen. Binnenkort meer nieuws daarover.

Hoe lid worden?

Binnenkort meer info over onze nieuwe werking.
Inschrijven voor onze activiteiten kan via de evenementenpagina!

Hebt u nu al vragen? Mail gerust naar info@businessnetwerkcafe.be. We helpen u graag verder!